Gevorderden

Herhalingslessen EHBO volgen is belangrijk om je kennis en vaardigheden op peil te houden. De oefenavonden worden gehouden op de dinsdagavond in sport- en evenementenhal De Scheg, Arthur van Schendellaan 100A in Uithoorn. De herhalingslessen EHBO beginnen op een nog nader te bepalen datum. Het lidmaatschap kost € 35,-. We hopen komend seizoen weer iedereen te mogen begroeten.

Onder het menu-item ‘Lessen’ tref je eind augustus het schema aan voor het komende seizoen. Om deze pagina te bereiken, dien je in te loggen met de gegevens die je per brief hebt ontvangen. Dit zal je per e-mail toegestuurd krijgen voor aanvang van het seizoen.

Net als vorig seizoen gaan we weer in twee groepen werken. In het programma kun je zien wanneer je de voor jou geldende les dient te volgen. Mocht je een les niet kunnen volgen, kijk dan in het schema of de datum voor de andere groep wel uitkomt en sluit je hier dan bij aan. Meld dit wel vooraf bij onze secretaris. Als je niet op de herhalingsavonden komt, zodat niet beoordeeld kan worden of je nog voldoet aan alle eisen, kan je diploma niet worden verlengd. Dat zou natuurlijk zonde zijn!

Voor het geldig houden van je diploma moet je aan een aantal competenties voldoen. Deze competenties kun je hier vinden. De competenties 1 t/m 6 moeten elk jaar bewezen worden, de competenties 7 t/m 18 één keer in de twee jaar. Als je alle lessen volgt waarvoor je bent ingedeeld, voldoe je aan alle competenties. Om problemen te voorkomen moet je niet vergeten om aan het begin van elke les de presentielijst af te tekenen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.