Cursus EHBO

Wil je ook eerste hulp kunnen verlenen en ben je op zoek naar een goede en complete cursus EHBO? Kies dan voor onze vereniging. Wij verzorgen al sinds 1953 deze cursus in Uithoorn e.o. Iedereen vanaf 16 jaar en ouder kan zich voor deze cursus opgeven.

Cursusinformatie

De cursus EHBO bestaat uit 11 lessen van 2 uur en leidt op voor het diploma eerste hulp inclusief reanimatie en AED training en de module verbandleer en kleine ongevallen. De cursus wordt afgesloten met een officieel examen.
De cursusavonden worden gehouden op de dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in Sport- en activiteitencentrum De Scheg, Arthur van Schendellaan 100a te Uithoorn en begint op 3 oktober 2017. De cursus voor dit seizoen zit VOL. Wil je op de reservelijst, neem dan contact op met onze secretaris.

Het lesgeld voor de cursus bedraagt € 195,-. Dit bedrag is inclusief cursusboeken, verbandmateriaal en examenkosten. Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten van een EHBO opleiding. Dit geldt overigens alleen als je aanvullend verzekerd bent. Informeer hiernaar bij uw verzekeringsmaatschappij. Het cursusgeld kunt u overmaken op ING Bank rekeningnummer NL63INGB0001756720 t.n.v. EHBO vereniging Uithoorn te Uithoorn. Dit bedrag moet betaald zijn vóór aanvang van de cursus.

Als u zich op wilt geven voor de cursus klik dan hier voor het inschrijfformulier. Na ontvangst van dit formulier wordt u definitief ingeschreven voor de cursus en ontvangt u hiervan nog een bevestiging.

Herhalingslessen

Na het succesvol afronden van bovengenoemde cursus word je uitgenodigd om ook de herhalingslessen te volgen bij de gevorderden. Door het volgen van de herhalingslessen houd je het diploma geldig en je vaardigheden op peil. Het lidmaatschap voor de herhalingslessen is € 35,-. Kijk verder voor meer informatie.

Reageren is niet mogelijk